tiistai 21. toukokuuta 2013

Yöpyminen kapselihotellissa

Kuten kerroin Tokion postauksessani yövyin Tokiossa käydessäni kapselihotellissa Asakusan kaupunginosassa. Halusin kokea jotain uutta ja samalla päästä yöpymään helposti ja halvasti. Naisille suunnattuja kapselihotelleja ei ole montaakaan koko Japanissa ja Tokiossa niitä on eri lähteiden mukaan 1-3.

Päädyin lopulta tähän Capsule Hotel Asakusa Riverside hotelliin, sillä sain varattua yön helposti netistä etukäteen. Vaikka oli golden week, ei naisten kerros ollut silti täynnä eikä varausta olisi edes tarvinnut. Yö maksoi 3000 yeniä, eli noin 23 euroa (viikolla 2000 yeniä). Hintaan kuului yöpaita, pyyhe, hammasharja, saippuat ja onsen hotellin yläkerrassa. Tosin naisten puoli oli aika pieni. Muutama suihku ja allas. Ei mitään näkymiä kattojen yli niin kuin olin jostain lukenut.

Oikeastaan kapselihotelli oli vähän niin kuin hostellin dormi sillä erotuksella että sängyt eivät olleet metallisia kerrossänkyjä vaan muovisia kapseleita päällekkäin. Kapselissa oli hieman enemmän omaa rauhaa kuin dormissa sillä "oven" eteen vedettiin bambuverho. Ja ainiin kapselissa oli myös televisio ja radio.

Ihan hieno kokemus ja yöpyminen oli kyllä hintansa väärti. Ja nyt kun vähän googlettelin niin olisihan siellä ollut joku kiva kattoterassi, mutta en sellaista löytänyt. Enkä ollut varma että olisiko niihin yleisiin tiloihin saaneet naiset mennäkään, kun meille oli varattu vain se yksi kerros. Mutta ilmeisesti olisi saanut mennä. Ehkä ensi kerralla :) Sen verran helppoa tuo oli että saatan seuraavallakin kerralla yöpyä täällä.


6 kommenttia:

juti kirjoitti...

"Anna on 26-vuotias...." Mulla jäi ikääntyminen kakskasiin, mut sie onneks lopetit jo aiemmin ;)

juti kirjoitti...

Ai, mutta ethän sie vielä olekaan vanhempi ;) Soriiiiii

Anna kirjoitti...

Kamoon! Anna mun nauttia vielä viimeisistä päivistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Anna ihanista kuvista ja kivoista jutuistasi. Luemme innokkaasti kuulumisiasi. Lauantaina oli muuten Roihiksessa Hanami-juhlat.
"Nuudeli" lähettää terveisiä...
t & w

Anna kirjoitti...

Kiva että on jutut kelvanneet :)
Kuulin Roihuvuoren hanamista. Itse en ole nähnyt tänä vuonna yhtään kirsikankukkaa. Muutaman kirsikan tosin olen bongannut.
Ja kiitos kun katsotte meidän nuudelin perään :)

Anonyymi kirjoitti...

OH, I have never stayed this capcel hotel! what a nice Experience, Anna-san!