lauantai 18. toukokuuta 2013

Shoppailua

Japanissa on ihmekauppa nimittä Daiso. Daisossa kaikki tuotteet maksavat 105 yeniä eli noin 80 senttiä. Daisossa myydään ihan kaikkea ja vielä hyvä laatuista kamaa. Tätä ei voi verrata Suomessa tuttuihin euron kauppoihin. Olen ostanut sieltä suurimman osan siivoustavaroista ja kaikkea muuta tarpeellista. Tässä kuva kaupan leivontahyllystä.


Askarteluhyllyt ovat myös ihanat! Ostin sieltä kangasteippejä ja pitsiteppiä. Muuta en ainakaan vielä viitsinyt ostaa. Katsotaan jos täytän viimeisenä laukun tyhjät kolot Daison tuliaisilla :) Nämä teipit oli yhteensä 1,60€ !!


Ja tässä lisää mahtavaa englanninkielen käyttöä. Nämä "tatuointi" sukkahousut on täällä aika kova juttu nyt kuten näkyy.
Ja tänään vierailin kirjakaupassa. Ikäväkseni sieltä ei löytynyt englanninkielisiä kirjoja mutta kivaa oli silti vain katsella. Useat japaninkieliset lehdet ja kirjat myydään oheistuotteiden kera. Muotilehdissä on mukana laukkuja, kokkikirjoissa esimerkiksi silikonivuokia ja terveysjulkaisuissa jotain millä voi taas muokata vartaloa. Ihan hauskaa. Mun suosikki oli kuitenkin kirja jossa oli mukana pyyhekäärö. Käärö on tarkoitus laittaa lattialle ja käydä kyljelleen pyyhkeen päälle. Tällä tavalla voi saada itselleen uuman ja onneksi liikuntaa ei tarvita. Valitettavasti tästä ei ole kuvaa.


4 kommenttia:

juti kirjoitti...

Tuollaset poskien kavennustyynyt olis tarpeen ;)

Anna kirjoitti...

Ei me pohjoismaalaiset kuulemma tarvita sellaisia. Minullakin kun on niin kauniin pienet kasvot(!). En kyllä tiedä että keneen verrattuna :)

Marjukka kirjoitti...

Ei varmaan japanilaisille kelpaisi meidän kirjat kun harvoissa on kylkiäisiä. Tai ehkä se olisi heille yhtä extremeä kuin tuo meille, kirjan voi myydä ihan kirjana ilman härpäkkeitä :D

Anna kirjoitti...

On täällä myös ihan perus kirjoja mutta noita kylkiäiskirjoja ja lehtiä oli aika paljon. Ihan hauska idea :)