Saimme itsenäisyyspäiväksi kutsun ystävän sushijuhliin. Sushi tehtiin ja nautittiin hyvässä seurassa.
Tuliaisiksi veimme itse tehtyä garia.
Inkiväärilastujen resepti
Inkiväärin juuri
1/4 dl Riisiviinietikka
3/4 dl Sokeria
2 dl Vesi
Leikkaa tai vuole inkivääri ohuiksi lastuiksi terävällä veitsellä tai kuorimaveitsellä. Lastuja tulee olla noin 2 desiä. Keitä aineksia kattilassa 15-30 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile kylmänä sushin kera.
2 kommenttia:
Hei!
Tosi hyvä resepti, kiitos!
Mitä luulet/onko kokemusta kauanko tämä säilyy jääkaapissa (ellei tule tehtyä sushia joka toinen päivä...)?
Paula
Hei huomasin vasta nyt kommenttisi. Ei ole meillä tullut kokemusta garin säilyttämisestä, sillä se tulee aina syötyä kaikki :) Mutta luulisi että kyllä se nyt vähintään viikon kestää.
Lähetä kommentti