torstai 18. marraskuuta 2010

Unelias Rymy


Nyt jos saisi pienelle antaa uuden nimen olisi se todennäköisesti unelias eikä rymy.
Poika joko nukkuu tai syö. Ja silloin kun ollaan hereillä annetaan leluille kovaa kyytiä. Tämä on syy miksi siitä on todella vaikea saada mitään fiksuja kuvia. Hereillä ollessa meno on aina niin kovaa ettei kamera pysy mitenkään menossa mukana kuten seuraava kuva kertoo.

Ja kuten huomaatte on lattia täysin Rymyn aluetta. Lelut leivitellään mielellään kaikki pitkin olohuoneen lattiaa ja leikitään useiden lelujen kanssa yhtäaikaa tai sitten vaihdetaan lennosta.
Mutta osaa se olla välillä todella suloinenkin <3
Ekassa kuvassa näyttäisi siltä ettei poikaa ole ollenkaan harjattu, mutta kyllä ollaan harjailtu hienosti joka päivä :). Mutta kertokaa toki millä herkulla voisimme Rymyä lahjoa kun ei tunnu löytyvän mitään mistä tuo pitäisi.

Huomenna mennään käymään mummolassa katsomassa Mummoa ja mummon koiraa Vilmaa. Toivottavasti matka Lahteen sujuu hyvin ja Rymy tulee hyvin toimeen Vilman kanssa. Vilma on Bichon Frise ja hieman vanhemman puoleinen rouva, mutta kolmet pennut aikoinaan saaneena osaa toivottavasti ymmärtää meidän pientä Rymyä.


Ja vastoin kaikkien odotuksia olen kuin olenkin saanut askarreltua loman aikana! Poika tosiaa nukkuu koko ajan joten siihen ei ole mitään ongelmia. Olen väkertänyt joululahjoja, joulukortteja ja pientä askartelua firman pikkujouluihin :) Mutta niistä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja: