maanantai 29. marraskuuta 2010

Haaste

"Lupaan lähettää jotain itse tehtyä viidelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän postaukseen. Heidän tulee vuorostaan julkaista tämä omassa blogissaan ja lähettää jotain itse tehtyä viidelle kommentoineelle. Sääntönä on, että tavaran tms. tulee olla itse tehty ja toimitettu vastaanottajalle vuoden 2010 aikana."

Osallistuin Sort of Pink. blogissa tähän haasteeseen ja ehdin viiden ensimmäisen joukkoon. Ja koska oletan että suurimmalla osalla mun lukijoista ei ole omaa blogia, niin en vaadi ketään laittamaan tätä blogiinsa. Eli saa osallistua myös ilman blogia, jospa tällä saisi niitä kommentteja joita ei oikein muuten meinaa tippua :)

Tässä kuva haasteessa voittamastani ruusukkeesta, joka mielestäni sopii nätisti takkini rinnukseen.

5 kommenttia:

Amelia kirjoitti...

Mä oon unohtanu että mun piti tulla kurkkaa tänne blogiin, mut nyt sit ajattelin et kommentoinki ku kerran halusit kommentteja ! Ja nyt saat kans tehä jotain kivaa mulle, jee :D

Hyvänmielenblogi kuulostaa hyvältä :) ! Ehkä inspiroidun myös tekemään ite enemmän ku tuntuu nykyään että ei muka kerkee! Pyh :)

nyt meen miettii lahjoi ja korttei, ja ehkä lisään tän myös mun blogiin mut en lupaa mitään koska vetoan sun lupaukseen etttä ei oo pakko :D !

-Annika

Amelia kirjoitti...

ja hei! lisää blogi blogilistalle? luen sielt aina kaikkii blogei ja on aika kätsy! miten olis? ;)

Tanja kirjoitti...

Pakkohan tähän on tarttua ;) kaikki missä on käsin tekemistä kiinnostaa, joten mielenkiinnolla jään seuraamaan, mitä sinulta näämme.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia Rymysta! Nayttaa niin suloiselta pikkuhauvalta! Ootteko kokeilleet herkuiksi jo kaikki perinteiset nakit, lihapullat...? Meidan koira soi aikoinaan myos kaikkia vihanneksia, eli siita vain testaamaan kauppahallin valikoima:)
-Satu

Laura Kuosmanen kirjoitti...

Rymy on ihana! Vitsi, Niilokin on ollu joskus saman kokoinen! :D