maanantai 1. marraskuuta 2010

Korttikisa

Haastan itseni tällä bloggauksella osallistumaan Sinellin marraskuun korttikisaan:


Yleiset säännöt:
Kuukauden korttikisa alkaa jokaisen kuukauden ensimmäinen päivä ja päättyy jokaisen kuukauden viimeinen päivä. Joka kuukausi kisassa on teema, jota tulee noudattaa, ja joka julkistetaan aina kuukauden ensimmäinen päivä. Kilpailuun osallistuvasta kortista tulee lähettää jpeg-kuva osoitteeseen: paivi.forsstrom@sinelli.fi. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan lähettämällä valokuvan kortista sekä omat yhteystiedot edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Sinellin henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Jokaisen kuukauden voittajakortti palkitaan 50,- arvoisella Sinellin lahjakortilla. Kaikki kuhunkin kilpailuun osallistuvat kortit ovat esillä täällä blogissa.

Marraskuun teema on joulukortti, joka tulee olla muodoltaan neliö (esim. 15 x 15 cm) tai pitkä (esim. 10,5 x 21 cm). Joulukortissa tulee olla pääroolissa ääriviivatarrat.


Ääriviivat eivät ole ehkä mun lempi askartelu asioita, mutta ainakin on haastava aihe. Kisaan osallistuvan kortin tulen kuvaamaan tänne blogiini. Tulevalla koiralomalla on aikaa sitten askarrella kaikkea ihanaa.

Ei kommentteja: