keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Neljä hyvää asiaa minusta

Bongasin Coco dreams blogista kivan haasteet jossa on tarkoitus kertoa neljä hyvää asiaa minusta. Ilmeisesti haaste on alunperin ollut muotoa neljä hyvää asiaa ulkomuodostani, mutta en ajatellut olla ihan niin pinnallinen vaan laajennan haasteen koskemaan koko minuutta.

Aihe ei ole ollut helppo minulle ja olen usein yrittänytkin miettiä asioita missä olisin hyvä ja mitä hyvää minussa on. Elämän realiteettien tullessa kuvaan ja teini-iän itsevarmuuden karistessa olen joutunut katsomaan itseäni aivan uusin silmin. Ja kyllä, olin teininä itsevarma, nykyään en niinkään. Välillä sitä jopa toivoo että joku osoittaisi näitä asioita minussa, jotta sitä itsekin näkisi paremmin. Mutta tässä asiassa voi vaikuttaa vain itse. Siispä tartun haasteeseen ja kerron teillekin 4 hyvää asiaa minusta.

1. Osaan luotaa ihmisiin. Haluan lukea tämän hyväksi asiaksi. Tiedän ettei se ole kaikille helppoa, mutta minun on helppo luottaa ihmisiin. Tämä tekee myös ihmisiin tutumisen helpoksi. Kun uskallan antaa itsestäni, voin myös saada hyviä ihmisiä lähelleni.

2. Pidän nauramisesta. Ehkäpä jopa liiaksi sillä suurimmassa osasta hääkuvista suuri naurussa oleva suuni vie kaiken huomion. Mutta ainakin oli hauskaa! Olen myös oppinut nauramaan paremmin itselleni ja omille mokilleni.

3. Olen käsistäni kätevä. Käsilläni onnistuu niin kakut, askartelut kuin auton renkaiden vaihto tai hitsaus. Viimeisintä en ole kyllä kokeillut yläasteen jälkeen, mutta haluan uskoa että se onnistuu vielä moitteettomasti :) En myöskään ota paineita siitä mitä ja milloin käsilläni teen.

4. Osaan ottaa rennosti. Pidän siitä ettei välttämättä ole mitään tekemistä. Ja ymmärrän ettei viikon kaikkia iltoja tarvitse täyttää kaveritreffeillä tai jumppatunneilla. On ihan hyvä välillä vaan olla ja nauttia siitä mitä on. Pitkän aamupalat viikonloppuisin, iltakävelyt koiran kanssa ja hengailu rannassa ovat aika mainioita esimerkkejä siitä miten aikaa saa kulutettua ilman mitään sen ihmeempää tekemistä.


Iltakävely Hakaniemenrannassa
 Jos jotain innostaa tutkailla itseään niin voin heittää haasteen ilmaan.

Ei kommentteja: