maanantai 5. syyskuuta 2011

Syksy on täällä


Kesä on ohi ja arkeen on palattu. Loma meni hienosti Ahvenanmaalla, Tampereella, Jokioisissa sekä Lappeenrannassa. Olen leiponut jonkin verran ja niistä on tulossa omia postauksiaan. Ahvenanmaalta tulossa myös oma postaus.

Toissa viikolla jäin opiskeluleskeksi kun tuore vaimo lähti toiselle paikkakunnalle opiskelemaan. Samalla lähti myös talouden parempi kone. Itselleni jäi vanha ylioppilaslahjaksi saatu kannettava, jonka kykyyn toimia en jaksa uskoa. Katsotaan siis kuinka paljon pääsen päivittämään ja kuvia lisäämään. Haaveissa olisi vähän että mulle ostettaisiin sellainen kiva miniläppäri kotikäyttöön. Koneella olisi tarkoitus vain surffailla ja vähän pyöritellä kuvia. Ei siis mitään isoa tai vaativaa. Olisiko kenelläkään suositella mitään hyvää?

Itsehän en muusta tiedä mutta olisihan se kiva jos kone olisi nätti ;)
Kuva täältä

2 kommenttia:

Amelia kirjoitti...

mä oon miettiny kans jotain hyvää miniläppäriä, sellasta että voi ottaa kouluunki jos tarvii joskus :) ja tää mun nykyinen läppäri alkaa muutenki vetelee kyllä viimeisiään.

Pekka varmasti osais suositella jotain hyvää :) mullaki tietysti yhtenä kriteerinä että olis kivanvärinen :D

Anna kirjoitti...

Joo mun itseasiassa piti kysyä tästä siltä eilen, mutta unohdin tyystin. Pitääkin konsultoida sitä ennen kauppaan menoa, tai sitten ottaa se ihan mukaan :)