torstai 14. lokakuuta 2010

Positiivinen blogini

Päätin aloittaa positiivisen blogin pitämisen. Blogin joka insipiroi minua itseäni. Blogin jonne saan ammentaa tuotoksiani ja jossa saan esitella minua miellyttäviä asioita. Blogin joka lämmittää sisältä, vaikka ulkona sataisi. Blogin joka taltioisi elämästäni sitä kaikkea kaunista.

En aio välittää kirjoitusvirheistä, pitkiksi venyneistä päivitysväleitä tai muista blogin pitämisen ahdistuksita. Tässä blogissa niitä ei tunneta.

Ainoan rajoitus jonka tälle blogille luon on se, että tänne ei tuoda negatiivisia asioita. Mutta tänne saa kyllä paeta niitä, jos siltä tuntuu.

Uskon tämän blogin täyttyvän erilaisista askarteluista, korteista ja koruista, tulevan villakoiramme temmellyksestä, syysretkistä, teehetkistä, mökkireissuista ja jos oikein uskallan niin skräppäyksestä ja käsitöistä. Mutta vain tuleva näyttää mitä blogi tulee pitämään sisällään.

Tervetuloa mukaan minun ihmemaahani! Se ei ole kovin ihmeellinen, mutta toivottavasti lämmittää mieltäsi.
(ja toivottavasti osaan muokata ulkomuodosta minua miellyttävän)

1 kommentti:

Sort of Pink kirjoitti...

Mahtava lähtökohta blogille! Ja kiitos kun osallistuit blogissani haasteeseen! Laitatko minulle yhteystietosi osoitteeseen sortofpink@gmail.com niin saan postitettua sinulle pikkupaketin tähän haasteeseen liittyen?